Tuesday 12 February 2008

Ποιον έβαλε ο Καραμανλής να πατάξει τη διαφθορά;


Μα ποιον διορίζει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για να πατάξει την διαφθορά; Ονομάζεται Σπύρος Κλαδάς. Και ποιος είναι ο κ. Κλαδάς;

Σύμφωνα με τη χθεσινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου ο κ. Κλαδάς ήταν λίγα χρόνια πριν ο δικηγόρος της οικογένειας Βασιλέλη. Η οικογένεια Βασιλέλη αν θυμάστε είχε μαζέψει από έρανο ένα μεγάλο ποσό για να μπορέσει να πάει το άρρωστο παιδάκι της στην Αμερική για να σώσει τη ζωή του. Το ποσό αυτό η Εθνική Τράπεζα το δέσμευσε χρησιμοποιώντας έναν νόμο της δεκαετίας του '30(!!!) και το παιδάκι πέθανε. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή ο συγκεκριμένος δικηγόρος όχι μόνο δεν έκανε καμία νομική ενέργεια ενάντια στην Τράπεζα όσο ήταν δικηγόρος της οικογένειας (δηλαδή τους δούλευε ψιλό γαζί), αλλά λίγα χρόνια αργότερα, σε δικαστήριο της οικογένειας ενάντια στην Εθνική Τράπεζα εμφανίζεται ως μάρτυρας υπεράσπισης της Τράπεζας!!!

Ο άνθρωπος αυτός είναι στενός συνεργάτης του Καραμανλή από παλιά στο δικηγορικό γραφείο του (Καραμανλή). Αργότερα ο Καραμανλής του ανέθεσε τη Γενική Γραμματεία Ολυμπιακών Αγώνων και επίσης τον βάζει στο ΔΣ της εταιρίας Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. Αργότερα τον βάζει στη Γενική Γραμματεία Ολυμπιακής Αξιοποίησης. Τέλος του αναθέτει την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, την υπηρεσία με την οποία η Νέα Δημοκρατία αντικατέστησε το ΣΔΟΕ.

Αυτόν τον άνθρωπο διάλεξε η Νέα Δημοκρατία για να πατάξει τη διαφθορά και το οικονομικό έγκλημα! Αυτοί είναι οι συνεργάτες του κ. Καρμαμανλή. Αυτά είναι τα μεγαλοστελέγχη της Νέας Δημοκρατίας!

No comments: